طراحی سایت



ماژول چیست؟

ماژول ها در برنامه نویسی برای درک بهتر کد نویسی برای استفاده مجدد در پروژه های مختلف استفاده میشوند. با ماژول بندی پروژه های طراحی سایت، خوانایی کد بالاتر رفته و قابلیت توسعه پذیری برنامه بیشتر می شود.  فریم ورک های برنامه نویسی و سیستم های مدیریت محتوا همگی بر پایه برنامه نویسی ماژولار توسعه پیدا کرده اند.

برنامه نویسی ماژولار

در برنامه نویسی ماژولار یه پروژه به بخش های کوچک تری تقسیم می شود. که هر بخش به صورت مجزا وظیفه پیاده سازی قسمتی از پروژه را برعهده دارد. به هر کدام از این بخش های کوچک تر ماژول گفته می شود. که باعث توسعه پذیری و انعطاف بیشتر پروژه طراحی سایت می شود. هر ماژول به صورت مستقل قابلیت اجرا دارد. و می توان هر ماژول را با توجه به نوع کارکد آن در پروژه های مختلف استفاده کرد.

با برنامه نویسی ماژولار کار طراحی سایت می تواند به صورت تیمی انجام شود. و هر برنامه نویس وظیفه پیاده سازی یه ماژول را بر عهده بگیرد. دیگر لازم نیست هر طراح سایت جزییات پیاده سازی ماژول های مختلف را بداند. و هر زمان که قسمتی از سایت و یا اپلیکیشن نیاز به تغییر و یا توسعه داشته باشد. میتوان به راحتی با به روز رسانی ماژول مربوطه توسعه و یا رفع خطای نرم افزار طراحی شده را انجام داد و نیاز به تغییر و جستجو در تمام کدهای برنامه نیست. با اینکار انعطاف پذیری پروژه طراحی شده بسیار بالا می رود.

برنامه نویسی ماژولار

مزایای برنامه نویسی ماژلار

  • سرعت در اجرای پروژه
  • عیب یابی آسان پروژه طراحی سایت
  • توسعه پذیری راحت تر پروژه نرم افزاری
  • قابلیت استفاده مجدد از ماژول های طراحی شده
  • طراحی و پیاده سازی پروژه به صورت گروهی
  • تفکیک و تعیین شرح وظابف برای هر یک از اعضای تیم برنامه نویس
طراحی سایت,بهینه سازی سایت به همراه طراحی وب سایت و طراحی پرتال تخصص شرکت طراحی نونگار است جهت اطلاع از تعرفه طراحی سایت با ما تماس بگیرید