Web Developer یا توسعه دهنده وب به زبان ساده کسی است که راهکار و شیوه هایی برای گسترش و پیشرفت وب سایت ایجاد می کند. به طور کلی کار یک توسعه دهنده وب، نوشتن برنامه نیست؛ این کار را در واقع برنامه نویس انجام می‌ دهد. اگر بخواهیم به طور دقیق Web Developer را معرفی کنیم؛ به مجموعه فعالیت های یک توسعه دهنده وب باید بپردازیم.توسعه دهندگان افرادی هستند که در مسیر رشد و معرفی وب سایت، طرح سایت را از طراح دریافت می کنند. درنهایت طرح دریافتی با استفاده از ابزارهای توسعه دهنده طراحی سایت، به یک وب سایت مستقل تبدیل می شود. برای تبدیل طرح به وب سایت به کدنویسی در فضای وب احتیاج است که به عنوان ابزاری نیرومند در دست توسعه دهنگان قرار دارد. با این حال برای درک دقیق تر کار Web Developer باید انواع آن را بررسی کرد. در ادامه انواع توسعه دهندگان وب را می شناسیم.

آشنایی با انواع Web Developer

در مجموع سه گروه Web Developer وجود دارد که به نام های Front، Back و Full شناخته می شوند. برای شناخت انواع توسعه دهنده وب و آینده شغلی طراحی سایت و آشنایی با کار این گروه ها به موارد زیر توجه کنید.
توسعه دهندگان وب معمولاً در یکی از سه دسته قرار می گیرند: توسعه‌دهندگان بک‌اند، فرانت‌اند و توسعه‌دهندگان فول استک. برخی از توسعه دهندگان وب نیز به عنوان مدیر وب‌سایت کار می‌کنند. بیایید نگاهی دقیق‌تر به هر یک از این نقش‌ها بیندازیم.
• Front end developer: به شخصی که طراحی ظاهری یک سایت و فرآیند بخش کاربری را انجام می دهد، توسعه دهنده جلویی گفته می شود. این توسعه دهنده وب باید با زبان های CSS، HTML و JAVA آشنا باشد، البته نه فقط آشنایی، بلکه تسلط بر این زبان ها لازم است.
• Back end developer: به شخصی که توسعه وب از نظر سرور یا قسمت پردازشی را انجام می دهد، توسعه دهنده پشتی گفته می شود. در مجموع وظیفه این شخص ایجاد یک زمینه‌ دیتابیس است. تسلط به زبان های php، pythone و Ruby ابزار این شخص محسوب می شود.
• Full stack developer: به شخصی که تمام مهارت های مرتبط با front و back را در زمینه کار Web Developing دارد، توسعه دهنده‌ کامل گفته می شود. این شخص علاوه بر موارد مذکور، باید مهارت های دیگری نیز داشته باشد.

1. توسعه‌دهندگان وب بک‌اند:

آنها ساختار وب‌سایت را ایجاد می‌کنند، کد می‌نویسند و کارکرد کد را تأیید می‌کنند. مسئولیت آنها همچنین ممکن است شامل مدیریت نقاط دسترسی برای افرادی باشد که نیاز به مدیریت محتوای یک وب‌سایت دارند.

2. توسعه‌دهندگان وب فرانت‌اند:

آنها روی بخش بصری وب سایت کار می‌کنند مانند صفحاتی که بازدیدکنندگان می‌بینند و با آنها ارتباط برقرار می‌کنند (به عنوان رابط کاربری نیز شناخته می‌شوند). آنها طرح فیزیکی هر صفحه را طراحی می‌کنند، گرافیک‌ها را یکپارچه می‌کنند و از HTML و جاوا اسکریپت برای بهبود سایت استفاده می‌کنند.

3. توسعه‌دهندگان فول استک:

کار توسعه‌دهندگان Back-end و Front-end را انجام می‌دهند. این توسعه‌دهندگان دانش ساخت یک وب‌سایت کامل را دارند و ممکن است برای سازمان‌هایی که بودجه یک تیم وب‌سایت بزرگ را ندارند کار کنند.

4. وب مسترها:

در اصل مدیران وب‌سایت هستند. مسئولیت اصلی آنها این است که وب‌سایت را به‌روز نگه دارند و اطمینان حاصل کنند که پیوندها و برنامه های موجود در هر صفحه به درستی کار می‌کنند.

آشنایی با انواع Web Developer

تفاوت طراح سایت و Web Developer چیست؟!

هنگامی که صحبت از طراح سایت می شود، شما در واقع با فردی طرف هستید که سنگ بنای ساخت وب را ایجاد می کند. طراح سایت در حقیقت مسئولیت تهیه طرح و گرافیک را به عهده دارد. این افراد به طور عمده با کدنویسی کاری ندارد. مهم ترین وظیفه‌ یک طراح سایت این است که طرح اولیه وب سایت را ایجاد کند. برای ایجاد طرح اولیه کار با فتوشاپ، ایلاستریتور و سایر نرم افزارها، تخصص وی محسوب می شوند.اما در رابطه با Web Developer یا توسعه دهنده وب ماجرا فرق می کند. این شخصی کسی است که با در دست داشتن علوم مرتبط به کار خود، طرح ایجاد شده را جان می بخشد. اینگونه تصور کنید که Web Developer یک سیستم عظیم از انواع کدهاست که جهان مورد نظر طراح را تحقق می بخشد. چنین فرآیندی ظرافت و هوشمندی خاصی را می طلبد.

وظایف و مسئولیت‌های توسعه‌دهنده وب

به‌عنوان یک توسعه‌دهنده وب، می‌توانید برای یک شرکت یا آژانس کار کنید، یا به‌عنوان یک فریلنسر که پروژه‌هایی را برای مشتریان فردی انجام می‌دهد. وظایف شما بسته به موقعیت کاری شما متفاوت خواهد بود، اما مسئولیت‌های روزانه ممکن است به طور کلی شامل موارد زیر باشد:

1. طراحی رابط کاربری و منوهای ناوبری
2. نوشتن و بررسی کد برای سایت‌ها، معمولاً HTML، XML یا جاوا اسکریپت
3. ادغام محتوای چند رسانه‌ای در سایت
4. تست برنامه‌های کاربردی وب
5. عیب‌یابی مشکلات عملکرد یا تجربه کاربری
6. همکاری با طراحان، توسعه‌دهندگان

ماهیت کاری Web Developer یا توسعه دهنده وب

توسعه دهندگان وب در انواع سازمان ها از جمله شرکت های بزرگ و دولت های توسعه طلب و همچنین در شرکت های کوچک یا سطح متوسط مشغول به فعالیت هستند.از آنجایی که این نوع کار یعنی توسعه دهندگی وب، به طور خودگردان نیز امکان فعالیت و حتی آموختن دارد، برخی از افراد حتی به شکل فریلنسر نیز به انجام این شغل می پردازند.توسعه دهندگان وب به طور معمول در سازمان ها یا شرکت های متوسط در بخش سرور و Front مشغول به کار می شوند.

ماهیت کاری توسعه دهنده وب

کار web developer چیست؟

توسعه‌دهندگان وب به ترکیبی از مهارت‌های طراحی گرافیکی و مهارت‌های فنی کامپیوتری نیاز دارند که به آنها اجازه می‌دهد طرح های خاصی را در صفحات وب ایجاد کنند. علاوه بر ظاهر زیبا، وب‌سایت‌ها باید کاربردی و ایمن باشند. ایجاد چنین سایت‌هایی که نیازهای کارفرمایان یا مشتریان را برآورده می‌کند، مسئولیت توسعه‌دهندگان وب است. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با web developerها آشنا شویم.

چگونه یک توسعه‌دهنده وب شویم

برای تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده وب، همیشه آموزش رسمی لازم نیست. برخی از توسعه‌دهندگان وب دارای مدرک کاردانی یا لیسانس در طراحی وب‌سایت یا علوم کامپیوتر هستند، اما برخی دیگر خودشان یاد می‌گیرند که چگونه وب‌سایت‌ها را کدنویسی و طراحی کنند.

کارفرمایان و مشتریان معمولاً از توسعه‎دهندگان وب انتظار دارند که مهارت‌های خاصی داشته باشند که نشان دهنده توانایی آنها در ارائه الزامات وب سایت باشد. یک نمونه کار قوی می‌تواند به اعتبار مهارت‌های شما برای ارائه به کارفرمایان کمک کند.

چگونه یک توسعه‌دهنده وب شویم

مسیر شغلی توسعه دهنده وب

بسیاری از توسعه‌دهندگان وب حرفه خود را با یک تمرکز، معمولاً توسعه front-end یا back-end شروع می‌کنند. آنها ممکن است به سمت توسعه‌دهندگان تمام حرفه حرکت کنند یا در زمینه‌های مرتبط، از جمله مدیریت پروژه، برنامه‌نویسی کامپیوتر، یا طراحی گرافیک، به کاوش در مشاغل خود بپردازند.

کلام آخر در باب آنچه گفته شد!

اگر بخواهیم یک Web Developerرا به زبان ساده تعریف کنیم که در نهایت با کار آن آشنا شویم؛ لازم است با سلسله مراتب ایجاد یک وب سایت آشنا شویم. توسعه دهندگان وب افرادی هستند که اندیشه خلق شده توسط طراح را به زبان وب ترجمه می کنند.با در نظر داشتن آنچه که ذکر شد، کار Web Developer مرحله‌ای بعد از کار طراحی سایت محسوب می شود؛ یعنی از کلیات وارد جزییات شدن بر عهده یک Web Developer است. البته این موضوع به معنای تفاوت رتبه سطوح نیست، بلکه این مهارت ها مکمل یکدیگر برای ایجاد یک وب سات کامل هستند. با توسعه طراحی سایت در بازار رقبا میتوانید به کسب و کار خود جان تازه ای ببخشید.

ارتباط با ما
  • دفتر ستارخان : ابتدای شادمهر، پلاک 425، ساختمان نونگار
  • تلفن تماس: 66 51 41 40 - 66 51 83 54
  • دفتر گیشا: بازار نصر , نبش کسروی , پلاک 2 , ساختمان نونگار
  • تلفن تماس : 88 26 89 90 - 88 26 62 00
  • فکس : 66 51 96 07
برای اطلاع از مشاوره اجرا برآورد هزینه تکنولوژی تولید فرم زیر را ارسال کنید