طراحی سایت


گزارش Core Web Vital

تجربیات ضعیف کاربر را در سایت خود برطرف کنید. در حقیقت این گزارش نشان می دهد که صفحات سایت شما براساس داده های استفاده شده در دنیای واقعی، عمل می کنند .چرا عملکرد صفحه مهم است. زمان بارگذاری صفحه طولانی تر تاثیر بسیار زیادی بر نرخ پرش می گذارد: به عنوان مثال اگر زمان بارگذاری از 1 ثانیه به 3 ثانیه افزایش پیدا کند، آنگاه نرخ پرش 32 درصد افزایش پیدا می کند و اگر بارگذاری صفحه از 1 ثانیه به 6 ثانیه افزایش پیدا کند، آنگاه نرخ پرش به 106 درصد افزایش می رسد. در حقیقت گزارش Core Web Vital عملکرد URL را براساس وضعیت، نوع معیار و گروه URL (گروه هایی از صفحات وب مشابه) گروه بندی می کند.این گزارش براساس سه معیار LCP وFID و CLS ساخته شده است. اگر یک URLحداقل مقدار گزارش داده برای هریک از این معیار ها را نداشته باشد از گزارش کنار گذاشته خواهد شد. اگر صفحه ی "داده ای در دسترس نیست" را مشاهده کردید، به این معنی است که خاصیت شما در کنسول جستجو جدید است یا داده های کافی در گزارش CrUX برای ارائه اطلاعات معنی دار در نوع دستگاه انتخابی (موبایل یا دسکتاپ) وجود ندارد. از مقاله کاربردی نمایه سازی سوالات متداول در کنسول جستجوی گوگل هم استفاده کنید.

گزارش Core Web Vital

نحوه کار با گزارش Core Web Vital

هنگامی که URL مد نظر شما در وب مستر نمایه سازی شد شما با کلیک بر روی برگه ی (تب) Core Web Vital می توانید اطلاعات مربوط به این گزارش را در قالب دو بخش در سمت راست مشاهده کنید: یکی در بالای صفحه ی ظاهر شده که مربوط به دستگاه های موبایل می باشد و یک بخش دیگر که در پایین صفحه ی ظاهر شده می باشد که مربوط به دستگاه های دسکتاپی می شود. درهر کدام از این بخش ها گزارشی انحصاری بصورت نمودار آمده است. در بالای این بخش ها سه گزارش در قالب برگه های ضعیف، برگه های نیاز به بهبود و برگه های خوب را مشاهده می کنید.
1- برای مشاهده گزارش متمرکز و صفحه خلاصه موبایل یا دسکتاپ و برای نمایش اعداد عملکرد صفحه برای هر سیستم عامل، روی open Report (نمایش گزارش) کلیک کنید.
2- پس از کلیک بر روی open Report صفحه ای در قالب دو بخش به نمایش در می آید: الف) بخش نمودار ب): بخش جزئیات (Details) الف) بخش نمودار: در این بخش ما نموداری را مشاهده می کنیم که در محور x تاریخ عملکرد و در نمودار محور Y تعداد URLرا نمایش می دهد و در بالای این نمودار سه بخش اصلی برگه های ضعیف (به رنگ قرمز)، برگه های نیاز به بهبود (به رنگ نارنجی) و برگه های خوب (به رنگ سبز) را مشاهده می کنیم که با کلیک برروی هرکدام از این بخش ها می توانیم عملکرد آن را در نمودار فعال یا غیر فعال کنیم. ب) بخش جزئیات: در این بخش ما می توانیم جزئیات مربوط به گروه های URL انتخاب شده تحت تاثیر مسئله انتخاب شده، را مشاهده کنیم و اگر قصد داشته باشیم اطلاعات بیشتری درمورد URL مورد نظر را مشاهده کنیم باید بر روی URL مورد نظر در جدول جزئیات بر روی URL مورد نظرکلیک کنیم.

معیار های گزارش را به ترتیب زیر شرح ساخته ایم:

1. LCP (largest contentful paint):

از زمانی که کاربر URL را درخواست می کند، مدت زمان ارائه بزرگترین عنصر محتوایی که در ویوپورت قابل مشاهده است. بزرگترین عنصر معمولا یک فیلم یا یک تصویر یا یک ابرمتن می باشد.

2. FID (first input delay):

زمانی را که کاربر برای اولین بار روی یک پیوند یا عنصر در سایت شما کلیک کرده ومنتظر پاسخ می ماند در حقیقت مدت زمان انتظار برای پاسخ به تعامل کاربر در سایت. این اندازه گیری از هر عنصر تعاملی که کاربر ابتدا کلیک می کند گرفته شده است.

3. CLS (Cumulative Layout Shift):

در حقیقت مقداری است که صفحه آرایی در مرحله بارگیری تغییر مکان می دهد. به عبارتی دیگر وقتی یک فرآیند طراحی سایت فروشگاهی را به اتمام برسانید، سایت شما در واقع تبدیل به یک سایت تعاملی خواهد شد و در آن صورت است که شما تغییراتی که به عناصر صفحات تعاملی خود می دهید اگر به نرخ بالایی برسد یک عیب محسوب می شود چرا که تجربه ی بدی را برای کاربر خواهد ساخت. نمره ای که به این فرآیند تعلق می گیرد بین 0 تا 1 می باشد، 0 به معنای کمترین تغییر و 1 به عنوان بیشترین تغییر می باشد.
نحوه کار با گزارش Core Web Vital

نکته:

در جدول جزئیات می توانید بر روی هر URL ای که مد نظرتان بود کلیک کنید و یک پنل در سمت راست برای شما به نمایش در خواهد آمد که می توانید با استفاده از ابزار PageSpeed Insights می توانید توصیه هایی در مورد رفع مشکلات مربوط به URL مدنظر را مشاهده کنید. در این مقاله Core Web Vitals راه‌های رفع مشکلات را بیان کرده ایم

نکته گزارش Core Web Vital

طراحی سایت,بهینه سازی سایت به همراه طراحی وب سایت و طراحی پرتال تخصص شرکت طراحی نونگار است جهت اطلاع از تعرفه طراحی سایت با ما تماس بگیرید