شرکتهایی که در زمینه طراحی سایت فعالیت میکنند مبالغ مختلفی را به مشتریان خود اعلام میکنند. در واقع هر یک از این شرکتها با توجه به یکسری عوامل گوناگون قیمتهایی را بابت ارائه خدمات طراحی سایت در نظر میگیرند. در رابطه با قیمت طراحی پورتال باید به این نکته مهم توجه داشت که اعلام قیمتهای بالا از سوی یک شرکت لزوما به این معنی نیست که شرکت مربوطه خدمات باکیفیتی را به مشتریان خود ارائه میدهد. با این وجود طبیعی است که باور داشته باشیم یک سامانه حرفهای نمیتواند از قیمت پایینی برخوردار باشد. برای مثال ساخت سایت در گوگل از هزینه بسیاری کمتری برخوردار است اما به مراتب امکانات کمتری در اختیار شما قرار می دهد.
همانطور که در مقدمه اشاره شد نمیتوان انتظار داشت طراحی سامانه ای حرفهای قیمت کم و ارزانی را به خود اختصاص دهد. توجه داشته باشید که منظور ما در اینجا وب سایتی حرفهای است که کدنویسی و تولید آن برای مشتری به شکلی انحصاری انجام میشود.
به صورت کلی این را بدانید که یک سامانه ارزانقیمت نمیتواند حرفهای به شمار رود به خاطر این که طراحی حرفهای تارنما، نیازمند استخدام و بهرهگیری از وجود افراد حرفهای است. مطمئنا استفاده از خدماتی که توسط طراحان و برنامه نویسان مجرب و دارای سطح دانش بالا به مشتریان ارائه میشود ارزان تمام نخواهد شد.
نکته مهمی که باید در این بخش به آن اشاره شود این است که سامانه های مختلف با هدف یکسانی طراحی نمیشوند. در واقع هر یک از وب سایتهایی که در حال حاضر شاهد فعالیت آنها در فضای مجازی هستیم کارآیی و هدف بخصوصی را به خود اختصاص دادهاند. بدیهی است که کسبوکارهای گوناگون با یکدیگر تفاوت داشته و به همین دلیل برخی از کسبوکارها نیاز دارند که طراحی سایت برای آنها به صورت حرفهایتری انجام شود. از همین رو قیمت انجام کار برای این دسته از کسبوکارها بالاتر بوده و مشتریان باید هزینههای بیشتری را جهت بهره مندی از خدمات طراحی چنین پورتال هایی تقبل کنند.
در صورتی که شما نیاز به استفاده از خدمات طراحی سایت داشته باشید باید پورتال برای کسبوکاری که در آن مشغول به فعالیت هستید را مورد انتخاب قرار دهید تا از پرداخت هزینههای اضافی مصون بمانید.
. مسلما هزینه سامانه فروشگاهی نسبت به سامانه های شرکتی بالاتر است زیرا برای این نوع از پورتال ها علاوه بر امکانات معمولی سایت باید از پلاگینها و ماژولهای فروشگاهی هم استفاده شود.
ابتدا باید مشخص شود که شما یک
طراحی سایت فروشگاهی میخواهید یا
طراحی سایت شرکتی. مسلما هزینه طراحی سایت فروشگاهی نسبت به وب سایتهای شرکتی بالاتر است زیرا برای این نوع از وب سایتها علاوه بر امکانات معمولی سایت باید از پلاگینها و ماژولهای فروشگاهی هم استفاده شود.
در حال حاضر
طراحی وب سایتها طوری انجام میگیرد که انعطافپذیر است ،به نحوی که مدیر سایت قادر است به آسانی آیتمهایی را حذف یا نسبت به ویرایش و اضافه کردن برخی موارد اقدام کند، مانند گالری تصاویر، نظرات کاربران، اسلایدر و...
3. فهرست محتوا:
شما باید لیستی از کلیه محتوای صفحاتی که مورد نیازتان است و ویژگیهای عملکردی سایتتان را به طراح سایت ارائه دهید. اگر نسبت به تهیه این لیست اقدام نکرده باشید هزینههای مربوط به آن با توجه به میزان تحقیقات انجامشده توسط طراح وب متفاوت خواهد بود.
4. تعداد زبانهای سامانه:
تعداد زبانهای یک وب سایت هم جزو عوامل موثر بر قیمت طراحی هستند. بالطبع سامانه های چندزبانه هزینههای بالاتری را در مقایسه با سامانه های تکزبانه به خود اختصاص میدهند.
5. حجم مطالب اولیه :
چنانچه حجم مطالب یک پورتال زیاد باشد طبیعتا تعداد صفحات سایت هم بالاتر خواهد رفت. در نتیجه شاهد آن خواهیم بود که مدت زمان لازم جهت طراحی و هزینه انجام این کار افزایش پیدا میکند.
6. قابلیت ریسپانسیو:
در صورتی که قابلیت ریسپانسیو روی پورتال شما فعال باشد جهت نمایش بر روی تلفن همراه و تبلت سفارشیسازی میشود. در این حالت طراح میبایست کدهایی را در وب سایت شما مد نظر قرار دهد که هم نمایش در رایانه و هم نمایش در گوشی موبایل را جوابگو باشد. ریسپانسیو بودن خصوصا در
تارنمای خبری از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که امروزه کاربران اخبار را با تلفن های همراه خود به صورت لحظه ای دنبال میکنند.
7. بهینه سازی موتور جستجو:
زمانی که شما سامانه ای را راهاندازی میکنید نمیتوانید به صورت خودکار در صفحه اول گوگل قرار بگیرید. این امکان زمانی محقق خواهد شد که شما تحقیقاتی را راجع به کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربران در گوگل انجام داده و با توجه به آنها به بهینهسازی بپردازید.
8. نوع قالب وب سایت:
اگر شما تمایل داشته باشید از قالبهای آماده در وب سایت خود استفاده کنید قیمت طراحی کمتر خواهد بود. در مقابل چنانچه طراحی خاص یا امکانات بخصوصی را بخواهید باید یک قالب برای سایت شما به صورت اختصاصی طراحی و برنامهنویسی شود. انجام این کار هزینه را برای شما بالا میبرد. برای مثال در
طراحی سامانه آگهی میتوانید از قالب های ساده تر با قیمت مناسب تر استفاده کنید اما
پورتال بیمه باید منحصر به شرکت بیمه ای شما باشد تا برندتان ماندگارتر شود.
9. شخصی سازی های خاص
بعضی از مواقع ممکن است شما نیاز داشته باشید که سایتتان یک قابلیت ویژه یا جدید داشته باشد این مورد هم میتواند موجب شود تا هزینه طراحی سایت شما افزایش یابد. به عنوان مثال ممکن است در طراحی سایت فروشگاهی بخواهید قابلیت های متمایزی را به سایتتان اضافه کنید.
10.ایجاد تغییرات
مورد بعدی ایجاد تغییرات جدید میباشد زمانی که شما قصد طراحی سایت دارید یک طرح از سایت به شما نشان داده میشود و آن را تایید میکنید در بعضی از اوفات ممکن است کارفرما پس از طراحی بخواهد، بخشی از طرح را عوض کند اگر تغییرات بیش از 5 درصد باشد و به خصوص اگر که شامل موارد اصلی شود برایشان هزینه اضافی در پی خواهد داشت.
11. سختی و زمان
مورد بعدی که بسیار در قیمت طراحی سایت حائز اهمیت است سختی و میزان زمان پروژه است به عنوان مثال در طراحی سایت با CMS نیاز به زمان کمتر و سختی کمتر در فرآیند طراحی هستیم به همین علت است که طراحی سایت وردپرسی به نسبت طراحی سایت اختصاصی ارزان تر است. بنابراین به این مورد هم باید توجه لازم را داشت.
علت تفاوت تعرفه قیمتی طراحی سایت بین شرکت ها
یکی از سوالات متداول در بین مشتریانی که قصد طراحی سایت دارند این است که چرا بین شرکت های مختلف تفاوت قیمتی وجود دارد؟ در این خصوص باید بگوییم که تفاوت قیمتی عمداتا مرتبط به خدمات داده شده است اما متاسفانه بعضی از شرکت ها با استفاده از ترفند های فروش فقط قیمت را بالا میبرند بدون آنکه خدمات بیشتری ارائه دهند به همین علت بهترین کار این است که نمونه کار های انجام شده توسط شرکت مورد نظر را ببینید و همچنین برای دریافت مشاوره رایگان و نیاز سنجی میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.