در دنیای امروز با تغییر مسیر بسیاری از کسب و کارهای سنتی به سمت کسب و کار های اینترنتی بازار فعالیت هایی همچون طراحی سایت رونق زیادی پیدا کرده است اما اینکه از کجا و چگونه آغاز شود و میزان هزینه های آن از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد .
طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایه سازی صفحات وب تولید محتوا طراحی گرافیکی و رعایت اصول بهینه سازی سایت تشکیل شده است که منجر به راه اندازی کسب و کار اینترنتی به کمک طراحی سایت می شود.

که به دلیل بستر مناسبی که برای مردم فراهم می‌شود باعث راحتی در خرید یا دریافت خدمات می شود .

به خصوص در این روزهای به خاطر شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا افراد ترجیح می‌دهند که اکثر خرید های خود را به صورت مجازی انجام دهند همچنین با توجه به سهولت دسترسی به اینترنت اکثر فعالیت‌های تجاری ترجیح می‌دهند محصولات و خدمات خود را از طریق فضای مجازی معرفی و ارائه نمایند به همین دلیل امروزه کسب و کارهای اینترنتی زیادی مشغول به فعالیت می باشند به خاطر اینکه اینترنت فضای نسبتاً جدیدی در کشور ما است کلاهبرداری ها و سوء استفاده ها در این فضا به راحتی انجام می‌شود و همین منظور اقداماتی جهت ساماندهی این کسب و کارها در نظر گرفته شده است .

پروانه کسب چیست

تاسیس هرنوع محل کسب و اشتغال به هر نوع کار فنی مستلزم داشتن پروانه مربوط به آن است پروانه کسب اجازه ای است که طبق مقررات قانون صنفی به منظور شروع و ادامه های کسب و کار یا حرفه ای به فرد مربوطه برای محل مشخص یا وسیله‌ کسب مشخص داده می شود. در رابطه با مشاغل اینترنتی دریافت پروانه که اقدامی است که در جهت جلب اعتماد مشتریان انجام می شود .

امروزه برای راه اندازی هر کسب و کاری باید پروانه کسب تهیه کنید. پروانه کسب جوازی است که به شما اجازه اشتغال در حرفه مشخص شده را می دهد. در واقع از نظر قانونی شما ملزم به اخذ جواز پروانه کسب هستید تا به این وسیله صلاحیت کسب و کار شما تایید شود. پروانه کسب باید به وسیله مراجع ذی صلاح صادر شود تا از نظر قانونی اعتبار داشته باشد وگرنه کسب و کار شما غیر قانونی محسوب میشود.

پروانه‌ کسب شرکت طراحی سایت

نحوه دریافت پروانه کسب مجازی

مدارک لازم برای دریافت پروانه کسب و کار مجازی همان مدارک لازم برای پروانه کسب و کار واقعی هستند تنها یک نکته وجود دارد کسب و کارهای مجازی برای فعالیت خود باید ساخت سایت یا اپلیکیشن یا هر دو را داشته باشند. در قدم اول باید بدانید برای چه کسب و کاری مجوز می خواهید تا نسبت به دریافت مجوز اقدام نمایید .

دریافت پروانه کسب منوط به رعایت برخی شرایط است و هیچ راه دیگری جز شرایط ذکر شده وجود ندارد. پس اگر فردی به شما پیشنهاد ارائه پروانه کسب بدون نیاز به رعایت شرایط را داد یقین داشته باشید قصدش سوء می باشد. درصورتی که بدون پروانه کسب مشغول به کار شوید یا مجبور به پرداخت جریمه میشوید و یا اینکه محل کسب شما پملب میشود. پس از طی کردن مراحل قانونی پروانه کسب و اخذ مجوز در صورت بروز تخلف و رای دادگاه بر ابطال جواز صادر میشود.

اگر نمیدانید چگونه پروانه کسب دریافت کنید با ما همراه باشید. برای دریافت مجوز پروانه کسب از 2راه میتوانید اقدام کنید یکی مراجعه حضوری یکی هم ثبت نام اینترنتی. برای راه اول باید به اتحادیه کشوری صنف کسب و کارهای مجازی مراجعه کنید و با ارائه مدارک مشخص شده درخواست دریافت پروانه کسب دهید. اما برای اخذ پروانه کسب به روش اینترنتی باید به سامانه iranianasnaf.ir وارد شوید. در این روش مدارک مربوطه را آپلود می کنید و برای اخذ پروانه کسب ثبت نام کنید.

دسته اول مجوزهای عمومی یا نماد اعتماد

این مجوزها برای کلیه کسب و کارهای آنلاین عمومیت دارد و بایستی با توجه به نوع کاربری سایت این نماد دریافت شود نماد اعتماد الکترونیک پروانه‌های کسب و کار از جمله مجوزها هستند نماد اعتماد توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک ارائه می شود فقط برای سایت هایی است که در آنها فرآیند فروش کالا یا خدمات انجام می‌شود همه فروشگاه های اینترنتی باید نماد اعتماد الکترونیکی دریافت نمایند .

دسته دوم مجوز اختصاصی هر صنف

این مجوزها شامل همان گروه صنفی مورد نظر می باشد به طور مثال جهت محصولات مرتبط به سلامت و درمان به مجوز وزارت بهداشت و درمان نیاز دارید سایت های شرکتی و شخصی نیاز به اخذ پروانه کسب کار یا نماد اعتماد الکترونیکی ندارند .

مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه کسب

این مدارک عبارتند از :

  • نشانه دفتر کار یا اقامتگاه قانونی متقاضی .
  • ارائه گواهینامه سلامت شخصی از نیروی انتظامی
  • ارائه گواهی اداره مالیاتی .
  • ارائه گواهی شرکت در دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب و کار .
  • ارائه تاییدیه ویژگی‌های تخصصی کسب و کار مجازی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی .
  • ارائه کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی و ارائه گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی .
  • ارائه کپی کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل .
  • ارائه پروانه تخصصی و فنی یا دیپلم فنی و مدرک تحصیلی دانشگاهی مرتبط با کسب و کار یا معرفی یک نفر واجد شرایط .
  • ارائه مصوبه هیئت مدیره جهت صدور پروانه کسب به نام مدیر عامل .
  • مراحل لازم جهت دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی .
  • راه اندازی کسب و کار مجازی( بر طبق چک لیست های مرکز توسعه تجارت الکترونیکی )

ثبت تقاضا توسط متقاضی در سامانه اینماد

ثبت تقاضا توسط متقاضی در سامانه اینماد

  • ارجاع تقاضای کسب و کار مشمول قانون نظام صنفی به سامانه اصناف بعد از ارزیابی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی
  • بارگذاری مدارک درج شده در ماده ۴ این آیین نامه (مدارک ذکر شده در بالا) در سامانه اصناف حداکثر ظرف مدت سه ماه بعد از قبول تقاضا
  • تکمیل پرونده توسط اتحادیه

صدور پروانه کسب و تسلیم آن به متقاضی

مرجع صدور مجوز کسب و کارهای اینترنتی دستگاه اجرایی که مجوز کسب و کار را صادر می‌کند وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد

پروانه کسب در کشور های جهان

آمریکا

در کشور آمریکا ایالت ها می توانند قوانین مستقل خود را داشته باشند صدور پروانه که هست هم تابع قوانین دولت ایالتی می باشد و با توجه به وضعیت آب و هوا نوع فعالیت های اقتصادی موقعیت جغرافیایی و ... اجازه فعالیت کسب و کار خاصی را صادر می کند .

بریتانیا

در کشوری مانند بریتانیا نیاز به هیچ مجوز و پروانه برای شروع کسب و کار وجود ندارد اما این به معنی این نیست که نظارت بر کار هم وجود ندارد و سیستم نظارتی دیگری وجود دارد .

ایران

ایران جز کشورهایی است که برای قانونی شدن کسب و کار خود باید پروانه کسب بگیرید و به صورت دوره‌ای بابت آن هزینه ای برای تمدید کسب و کار پرداخت نماید یعنی پول می دهید تا به شما نظارت کنند البته حمایت های قانونی نیز دریافت می کنید مثلا بواسطه همین پروانه کسب وام های بانکی دریافت می کنید. . . .

ارتباط با ما
  • دفتر ستارخان : ابتدای شادمهر، پلاک 425، ساختمان نونگار
  • تلفن تماس: 66 51 41 40 - 66 51 83 54
  • دفتر گیشا: بازار نصر , نبش کسروی , پلاک 2 , ساختمان نونگار
  • تلفن تماس : 88 26 89 90 - 88 26 62 00
  • فکس : 66 51 96 07
  • کد پستی : 1456963143
برای اطلاع از مشاوره اجرا برآورد هزینه تکنولوژی تولید فرم زیر را ارسال کنید