به سازمان ها و شرکت هایی که در اداره های ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری به ثبت های قانونی می رسند و در زمینه انفورماتیک فعالیت داشته باشد، شرکت های انفورماتیکی می گویند .
گرفتن گواهینامه شورای عالی انفورماتیک در واقع همان گواهینامه انفورماتیک مربوط به طراحی سایت شرکتی مانند شرکت‌ های آی ‌تی است . شورای عالی انفورماتیک پیرو شرکت حوزه فعالیت انفورماتیکی است ؛ بنابراین برای دستیابی به رتبه انفورماتیک افراد متقاضی باید به واسطه شورای عالی انفورماتیک اقدام کنند . در نتیجه به منظور گرفتن هر چه سریع تر گواهینامه گرید انفورماتیک ما را تا پایان مقاله همراهی کنید .

گواهی نامه شورای انفورماتیک

رتبه بندی در شرکتهای طراحی سایت

ممکن است این سوال برای برخی از افراد پیش بیاید که منظور از رتبه بندی چیست در پاسخ به این سوال می‌گوییم : منظور از رتبه بندی شرکت ها ، بررسی و تعریف برخی از معیار ها جهت مشخص نمودن صلاحیت شرکت ها برای حضور در انواع مناقصات می باشد . معمولاً رتبه ‌بندی شرکت ها ، کمیت خدمات مربوط به شرکت و سطح کیفیت آنها را معرفی می‌کند . وقتی یک سازمان می خواهد در مناقصه ای شرکت کند ، بایستی سطح کیفی آن توسط ارگان های دولتی ، بررسی شود و پس از آن صلاحیت آن تایید گردد . به طور کلی گواهینامه صلاحیت پیمانکاری شورای عالی انفورماتیک همان گواهینامه‌ ای است که به انفورماتیک سازمان‌ های آی تی برای حضور در مناقصه است .

انفورماتیک چیست؟

اگر این سوال برایتان مطرح گردید که اخذ رتبه انفورماتیک چیست ؟ در پاسخ به این پرسش خواهیم گفت که رتبه انفورماتیک در حقیقت شرکتی را می گویند که موضوع آن فعالیت در حوزه آی تی انجام می‌ دهد که به صورت قانونی توسط شرکت ها ثبت گردد . در سال ۱۳۶۸ شمسی سازمان های انفورماتیکی به واسطه شورای عالی انفورماتیک وظیفه ای را بر عهده گرفتند که بایستی شرکت ها رتبه انفورماتیک را کسب کنند . به ‌عبارت ‌دیگر رتبه انفورماتیک سطح کمی و کیفی سازمان های فعال در حوزه فناوری اطلاعات را بیان می‌کند .
مرجع صدور رتبه , گرید انفورماتیک سازمان برنامه و بودجه کشور ساجات است . رتبه انفورماتیک بواسطه ساجات با توجه به شاخص های تعریف شده میان رتبه 7 انفورماتیک تا رتبه 1 انفورماتیک صدور می یابد . نکته قابل توجه این میباشد که رتبه ۷ انفورماتیک پایین ترین سطح رتبه را دارا است و رتبه ۱ بالاترین رتبه را در اختیار دارد . اما سوال اینجا است که مجوز شورای عالی انفورماتیک چگونه اخذ می گردد ؟
اخذ گواهینامه مربوط به شورای عالی انفورماتیک همچون دیگر شرکت های پیمانکاری به منظور تعیین صلاحیت شرایط پیمانکاران در حوزه فعالیت ‌های آی تی انجام می شود و یکسری پروژه‌ هایی را به واسطه شورای عالی انفورماتیک و همچنین معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری انجام می گردد .
شاخص های مربوط به شورای عالی انفورماتیک به منظور صدور رتبه چیست ؟ باید توجه داشت که انفورماتیک یکسری شاخص ‌هایی را مد نظر قرار داده است که با توجه به تعریفی که سازمان های کامپیوتری به جهت کیفی کمی بودن داشته اند ، در رتبه بندی معمولاً از رتبه حرف انفورماتیک تا رتبه ۱ انفورماتیک تقسیم می گردد .
جالب است بدانید موضوع شرکت ها مثلاً شرکتهای طراحی سایت انفورماتیک می باشد . یکسری عواملی وجود دارد که در رتبه بندی انفورماتیک ها تاثیرگذار است ما به شرح این مسئله پرداخته ایم : همانگونه که در بالا توضیح داده شد معمولاً شرکت‌ ها میان رتبه ۷ انفورماتیک تا رتبه ۱ انفورماتیک تعیین صلاحیت می گردند ؛ بنابراین یک سازمان انفورماتیکی بایستی نخست میان رتبه ۷ تا ۵ انفورماتیک اخذ کند .

از جمله عوامل مثبت به منظور ارتقاء رتبه انفورماتیک:

- رضایت مندی مشتریان به هنگام انجام پروژه های پیشین انفورماتیکی .
- میزان حقوق دستمزدهای پرداختی به مجموعه کارکنان یک شرکت ‌.
- درآمد مشمول بر مالیات .
به طور کلی رتبه انفورماتیک به اندازه یک سال اعتبار دارد و شرکت متقاضی قادر است به صورت سالانه اظهارنامه مالیاتی را ارائه دهد ، پس از آن به تمدید رتبه انفورماتیک و همچنین ارتقاء رتبه انفورماتیک اقدام کند . افرادی که متقاضی اخذ رتبه انفورماتیک هستند ، می ‌توانند به منظور کسب اطلاعات فنی و حقوقی بیشتر با مشاوران حقوقی در این حوزه مشاوره بگیرند .

شرایط اخذ رتبه انفورماتیک چیست ؟

- مدیرعامل شرکت ای که به دنبال اخذ رتبه انفورماتیک است بایستی حداقل مدرک کارشناسی داشته باشد در یکی از رشته های مکانیک ، آمار یا ریاضی ، رشته کامپیوتری ، مهندسی عمران ، صنایع ، علوم پایه فیزیک درس خوانده باشد . در صورتی که مدرک تحصیلی دیپلم یا فوق دیپلم باشد بایستی مدارک مبتنی بر سابقه کار در امور کامپیوتری را اخذ نماید و همچنین تمام وقت بودن مدیر عامل بسیار مهم است .
- شرکت باید در کمترین حالت دو کارشناس تمام وقت را دارا باشد و در یکی از رشته های که در فوق ذکر شد بایستی حداقل مدرک کارشناسی را داشته باشد .
- سال پیش باید اظهارنامه مالیاتی خود را ارائه داده باشند¬ .
- موضوع فعالیت شرکت بایستی در حوزه انفورماتیک باشد ، که بیان شرایط آن در اساسنامه شرکت الزامی است .

مزایای طراحی وب سایت در انواع کسب و کارها

یکی از مزایای مربوط به طراحی وب سایت ها بازاریابی بصورت گسترده‌ است . بازاریابی در یک وبسایت کاری آسان تر از شیوه سنتی می باشد ، همچنین مقرون به صرفه تر از دیگر انواع بازاریابی به حساب می‌آید . به طور کلی افراد می ‌توانند جهت تبلیغات به وبسایت خود از سئو سایت کمک بگیرند که بسیار موثر واقع می شود . افراد نیز می ‌توانند به واسطه سئو تمامی نتایج به دست آمده را ارزیابی نمایند و پس از آن سایت خویش را به منظور نتایج بهتر بهینه سازی نمایند ؛ با این کار نتیجه می گیرند که مزیت طراحی سایت برای وب سایت ها در بازاریابی های آنلاین نقش پررنگ تری را به دست می آورد .
ارتباط با ما
  • دفتر ستارخان : ابتدای شادمهر، پلاک 425، ساختمان نونگار
  • تلفن تماس: 66 51 41 40 - 66 51 83 54
  • دفتر گیشا: بازار نصر , نبش کسروی , پلاک 2 , ساختمان نونگار
  • تلفن تماس : 88 26 89 90 - 88 26 62 00
  • فکس : 66 51 96 07
  • کد پستی : 1456963143
برای اطلاع از مشاوره اجرا برآورد هزینه تکنولوژی تولید فرم زیر را ارسال کنید