طراحی سایت

آشنایی با CSS

(CSS Cascading Style Sheet) روشی است برای قالب بندی و طراحی سایت اجزای صفحه از قبیل متن، تصویر، زمینه صفحه، کادرها و تقریباً هر چیزی که در طراحی سایت استفاده می شود،بدون نیاز به استفاده از کدهای HTML. با این روش میتوان از دوباره نویسی کدهای HTML که باعث مشکل شدن کد نویسی و همچنین کند شدن سرعت بارگذاری صفحه در اینترنت می شود جلوگیری کرد. به طور مثال می توانیم یک بار نوع فونت مورد استفاده در یک صفحه را تعیین کنیم و دیگر مجبور نباشیم کد مربوط به فونت را در صفحه به کار ببریم. همچنین می توانیم از این ابزار در مواردی به جای جاوا اسکریپت نیز استفاده کنیم و چون مشکلات جاوا اسکریپت،مثلاً غیر فعال بودن جاوا اسکریپت در مرورگر را ندارد با خیالی آسوده تر می توانیم از آن استفاده کنیم.
CSS هم مانند جاوا اسکریپت این امکان را به ما می دهد که از هر فایل استایل خارجی مورد پسند برای تعیین خواص بخش های مختلف صفحه های یک طراحی وب سایت استفاده کنیم. در این صورت می توانیم ظاهر هر صفحه ی دلخواه را با ایجاد یک تغییر کوچک در فایل استایل تغییر دهیم. مثلاً فرض کنید که رنگ متن یا نوع فونت متن صفحه ای را در یک فایل استایل تعیین کرده ایم و از آن در طراحی سایت چندین صفحه استفاده کرده ایم، حالا اگر بخواهیم رنگ متن همه این صفحات را تغییر دهیم تنها کافی است تا رنگ متن را در همان فایل استایل تغییر دهیم و نیازی به تغییر دادن همه ی صفحات نداریم.

سی اس اس CSS چیست؟

CSS سر نام کلمات Cascading Style Sheets به معنی شیوه نامه های آبشاری مي باشد.
اولین ورژن استایلها در سال ۱۹۹۶ ساخته شد. که اولین ورژن آن CSS1 بود. دیگر وژن آن CSS2 می باشد که در سال ۱۹۹۸ ساخته شد که بیشتر برای ویرایش صفحات، نحوه نمایشها تگها و … کاربرد دارد. فایل استایلها با فرمت CSS ذخیره میشوند.
اگرچه برای کد نویسی صفحات Web از HTML استفاده می کنیم ولی در انجام عملیات کنترلی روی قالب بندی ها مشکلات فراوانی در این زبان وجود دارد که باعث ناکارآمدی آن می گردد و اینجاست که قالب بندی آبشاری یا CSS به کمک HTML می آید تا ایجاد قالب بندیهای حرفه ای به راحتی بیشتری انجام شود.
با استفاده از CSS می توانیم چندین مولفه قالب بندی را یکباره تعیین و روی هر قسمت دلخواه از صفحه وب اعمال کنیم. برای مثال می توانیم خصوصیات تمامی تگهای h1 موجود در صفحه اعم از اندازه، فونت و رنگ را مشخص کنیم.
انواع روش های تعریف استایل عبارتند از:
- Inline Style:
این نوع استایل در داخل تگهای HTML به کار گرفته میشوند، و این استایل فقط بروی همان تگ به خصوص تاثیر خواهد گذاشت.
- Embedded or Global Style:
در این نوع، استایل نوشته شده در تمامی صفحه تاثیر خواهد گذاشت.
- Linked or External style sheet:
نوع آخر هم معروف به استایلهای خارجی هستند که به صورت لینک فایل استایل را به صفحات خود لینک میدهید. فایلهای استایل با فرمت CSS ذخیره میشوند.

نسخه های مختلف CSS عبارتند از:


طراحی وب سایت , طراحی وب سایت نونگار , طراحی وب سایت حرفه ای , طراحی وب سایت خبری , طراحی وب سایت آگهی , طراحی وب سایت مناسب , طراحی وب سایت آموزشی , طراحی وب سایت گردشگری , طراحی وب سایت فروشگاهی , طراحی وب سایت اجتماعی , طراحی وب سایت هتل , طراحی وب سایت داینامیک , طراحی وب سایت چیست , طراحی وب سایت ارزان , طراحی وب سایت پربازدید , طراحی وب سایت و سئو , طراحی وب سایت و نکات , طراحی وب سایت و اصول , طراحی وب سایت و اصطلاحات , طراحی وب سایت داینامیک , طراحی وب سایت استاتیک , طراحی وب سایت و مزایا , طراحی وب سایت و وبلاگ , طراحی وب سایت و بلاگ , طراحی وب سایت آسان , طراحی وب سایت و cms

طراحی سایت نونگار پردازش