طراحی سایت


فلاتر Flutter چیست؟

از آن جایی که روز به روز به تعداد کاربران موبایلی افزوده می‌شود، گوگل در سال 2017 فریمورک متن بازی را برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان به نام فلاتر Flutter ارائه داد که توسط این زبان برنامه نویسی می‌توانید با یک بار کدنویسی هم برای سیستم عامل اندروید و هم برای سیستم عامل IOS خروجی لازم را ارائه دهید. با استفاده از زبان فلاتر می‌توانید همه پلتفرم‌های موبایل ، دسکتاپ و وب را ایجاد کنید. معرفی شدن این پلتفرم بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته شد و محبوبیت بالایی را به دست آورد.لازم به ذکر است زبانی که در این فریمورک استفاده می‌شود به نام Dart می‌باشد که به زبان جاوا بسیار شباهت دارد. این زبان از مزایای بالایی برخوردار می‌باشد. از جمله دارای سرعت بالایی می‌باشد و می‌توانید با استفاده از این زبان برنامه‌های پویایی را ایجاد کنید همچنین امکان یادگیری راحتی دارد به علاوه می‌توانید به راحتی انیمیشن‌های مختلفی را در آن پیاده کنید. برنامه نویسان موبایل در نوشتن برنامه‌های موبایلی مراحل سختی را پشت سر می‌گذاشتند چرا که باید برای اندروید مخصوص به خود یعنی جاوا و برای آیفون هم از زبان مختص به خود یعنی Swift استفاده می‌کردند اما رفته رفته فریمورکی وارد فضای اینترنت شد که با استفاده از می‌توان فقط با یک بار کد نوشتن برای هر دو سیستم عامل برنامه ایجاد کرد و دیگر نیازی نیست برای هر کدام جدا جدا برنامه نوشت.

طراحی سایت

مزایای استفاده از پلتفرم فلاتر Flutter

استفاده از این پلتفرم برای ساخت اپلیکیشن‌های موبایل مزایای مختلفی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد از جمله بازدهی مناسبی دارد و می‌توانید با استفاده از این پلتفرم در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید. با استفاده از این پلتفرم می‌توانید همزمان هم برای سیستم عامل آیفون که IOS می‌باشد و هم برای سیستم عامل اندروید اپلیکیشن ایجاد کنید.دارای توسعه آسان و با سرعت بالایی ایجاد می‌شود با استفاده از این قابلیت می‌توانید هر تغییراتی که برای کدنویسی خود لازم بود به راحتی و با سرعت بالایی بر ویرایش و توسعه آن بپردازید.به علاوه از آن جایی که این فریمورک به صورت اوپن سورس در اختیار کاربران قرار داده می‌شود رایگان در اختیار کاربران قرار دارد.این پلتفرم همانند سایر پلتفرم‌ها از معایبی هم برخوردار هستند که می‌توان به پشتیبانی نشدن توسط مرورگر همچنین کتابخانه آن برای کامل شدن نیاز به قابلیت‌های بالایی دارد. اگر می‌خواهید وارد دنیای برنامه نویسی موبایل شوید حتما این فریمورک را در برنامه خود قرار دهید تا آن را آموزش ببینید. برای یادگیری آن هم نیاز به مورد خاصی نمی‌باشد فقط به کامپیوتر و اینترنت دسترسی داشته باشید می‌توانید به راحتی با داشتن تلاش و کوشش بسیار آن را آموزش ببینید. فلاتر Flutter برای برنامه نویسانی که می‌خواهند سریع‌تر به طراحی اپلیکیشن بپردازند و یا کسانی که دارای سرمایه کمی بوده و به دنبال کاربران زیادی می‌باشند بسیار مناسب است.

ساختار فلاتر

فریمورک فلاتر Flutter از عناصر کاربری‌های ویجت تشکیل شده‌اند که این ویجت‌ها به دو نوع Stateful و Stateless تقسیم بندی می‌شوند.ویجت Stateless نیازی به ذخیره سازی اطلاعات ندارد اما اگر می‌خواهید تا اطلاعاتتان را ذخیره کنید باید از نوع دیگر ویجت یعنی Stateful استفاده کنید.
React native که یکی دیگر از زبان‌های برنامه نویسی موبایل می‌باشد در مقایسه با این فریمورک شباهت‌های آن می‌توان به متن باز بودن هردوی آن، پشتیبانی شدن هر دو توسط شرکت‌های معتبر و هر دو برای ایجاد و توسعه اپلیکیشن‌هایی که به اصطلاح چند سکویی گفته می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد.
برنامه نویسی چند سکویی چیست؟
برای مثال شما طراحی سایت دیجی کالا را نظر بگیرید که این طراحی سایت فروشگاهی اگر بخواهد برای کسب و کار خود اپلیکیشن موبایل که هم با سیستم عامل اندروید و هم سیستم عامل آیفون IOS سازگار باشد را ایجاد کند باید افراد مختلفی را استخدام کند تا هر کدام وظایف خاص خود را انجام دهند. در صورتی که می‌توان با استفاده از یک برنامه نویس هر سه مورد این پلتفرم را در یک قالب پیاده سازی نمود که به پیاده کردن این سه پلتفرم برنامه نویسی چند سکویی گفته می‌شود. فلاتر نسبت به React native جدید می‌باشد زبان مورد استفاده React native جاوا می‌باشد اما زبان فلاتر همانطور که در بخش‌های قبلی گفته شد زبان دارت Dart می‌باشد. React native به حالت پایداری و ثبات نزدیک تر می‌باشد اما Flutter به دلیل جدید بودن نیاز به زمان بیش‌تری دارد تا به پایداری و ثبات برسد. از لحاظ عملکرد Flutter از سرعت بالایی بهره مند می‌باشد.اگر از لحاظ کاربری هم بخواهیم این دو را مورد مقایسه قرار دهیم این است که در React native با استفاده از کامپوننت‌های Native که با ویجت‌های اختصاصی کار می‌کند ایجاد می‌شود اما در فلاتر با استفاده از مجموعه اختصاصی Widgetها استفاده می‌شود که React native بیش‌تر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد و حس خوبی را به آن‌ها القا می‌کند.زمان توسعه در این دو پلتفرم نیز بسیار حائز اهمیت می‌باشد در React native با استفاده از کامپوننت ها می‌تواند زمان توسعه اپلیکیش‌ها را کم کرد اما همچنان در این مورد هم فلاتر پیروز می‌باشد هر چند که این فریمورک جدید می‌باشد چرا که برای استفاده از این پلتفرم هم توسط کامپوننت از سرعت عملکرد بالاتری نسبت به React native برخوردار می‌باشد.


طراحی سایت,بهینه سازی سایت به همراه طراحی وب سایت و طراحی پرتال تخصص شرکت طراحی نونگار است جهت اطلاع از تعرفه طراحی سایت با ما تماس بگیرید