طراحی سایت


React Native چیست؟

همانطور که می‌دانید روز به روز کاربران موبایلی و افرادی که بیش‌تر کارهای خود را با موبایل انجام می‌دهند در حال افزایش است به همین منظور است که برنامه نویسان بیش‌تر به سمت موبایل روی آورده‌اند و تلاش می‌کنند تا برنامه‌هایی که برای موبایل ایجاد می‌کنند را هم در قالب موبایل برای کاربران خود ارائه دهند فریمورک‌های مختلفی برای طراحی اپلیکیشن وجود دارد که کاربران به آن روی آورده‌اند.برنامه نویسان و توسعه دهندگان برای سیستم عامل اندروید با زبان جاوا و سیستم عامل IOS که با زبان Swift به صورت جداگانه به طراحی اپلیکیشن می‌پردازند. اما فریمورکی که بتوان از طریق آن هم برای اندروید و هم برای آیفون تنها با یک بار کدنویسی خروجی برای هر دو سیستم عامل را گرفت، فریمورک React native می‌باشد. یکی از فریمورک‌های UI که برای ساخت اپلیکیشن موبایل به کار می‌رود React Native می‌باشد که به کمک این فریمورک می‌توانید برای سیستم‌ عامل‌های اندروید، IOS و... به ساختن اپلیکیشن بپردازید. یعنی می‌توانید به کمک این ابزار برنامه‌های چند سکویی را ارائه دهید برنامه‌های چند سکویی یعنی هم برای کامپیوتر و هم برای اندروید و IOS اپلیکیشن بسازید. شرکت‌های مختلفی از این فریمورک استفاده کرده‌اند که از رضایت کاملی برخوردار هستند از جمله: فیس بوک Facebook، اینستاگرام Instagram،Bloomberg، SoundCloud Delivery.comو... می‌باشد. زبان برنامه نویسی این فریمورک React native مخلوطی از جاوا اسکریپت و XML می‌باشد که به همین دلیل هم به آن JSX که مخفف جاوا اسکریپت و XML می‌باشد هم گفته می‌شود.

طراحی سایت

مزایای ریکت نیتیو React native

اگر از این فریم ورک برای طراحی اپلیکیشن خود استفاده می‌کنید ما به شما تبریک می‌گوییم چرا که بهترین گزینه را برای طراحی اپلیکیشن خود انتخاب کرده‌اید این فریمورک از مزایای زیادی برخوردار می‌باشد. که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم. یکی از مزایایی که می‌توان برای این فریمروک نام برد این است که کار با آن بسیار راحت و آسان می‌باشد. برنامه شما سریع‌تر بارگذار یمی‌شود و احساس خوبی را در شما ایجاد می‌کند. این فریم ورک از کیفیت عالی بهره مند می‌باشد. بدون این که از زبان آن سر در بیاورید می‌توانید با آن کار کنید و با استفاده از هر ادیتوری هم می‌توانید از آن بهره مند شوید. همچنین فریم ورک React native یک نرم افزار متن باز است که به صورت رایگان در اختیار افراد قرار گرفته می‌شود. یکی دیگر از مزایای مهمی که این نرم افزار دارد که آن را نسبت به سایر نرم افزارها متمایز کرده این است که قابلیت رندر بر اساس نوع سیستم عامل دارد. زمانی که برنامه نویسان ویرایشی در آن ایجاد نمایند با سرعت بالایی این ویرایشات را اصلاح کرده و پاسخ سریع را به کاربران می‌دهد. مزایای مهمی که این فریم ورک دارد این است که به پلتفرم خاصی وابسته نیست و می‌تواند برای کارهای مختلف مانند کدنویسی و طراحی و عرضه‌های آپ برای سیستم عامل مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. دسترسی سریع‌تر به ویجت‌های بومی نیز یکی دیگر از مزایای این فریمورک است. از طرفی هم زمانی که فردی با آن کار کرد و در جایی با خطایی مواجه شد سیستم به او می‌گوید که این خطا از کجا و به چه دلیل پدید آمده است. این فریمورک این امکان را به کاربران می‌‎دهد تا با دست باز به طراحی‌ اپلیکیشن زیبا و جذابی بپردازند.

معایب فریم ورک React native

و اما معایبی که این فریم ورک دارد این است که تمامی اشکالات این فریمورک رفع نشده است و گاهی با مشکلاتی در آن مواجه می‌شویم که برنامه نویسان در تلاشند تا اشکالات موجود در آن را هم رفع کنند. تمامی حقوق این شرکت به شرکت فیسبوک تعلق دارد که نمی‌توان زمان معینی را برای طول عمر آن در نظر گرفت این فریمورک از محبوبیت بالایی بهره مند می‌باشد . اگر به برنامه نویسی موبایل علاقه مند هستید و می‌خواهید پا بر این عرصه بگذارید تلاش کنید تا از این فریمورک شروع به یادگیری کنید تا در اصطلاح با یک تیر دو نشان بزنید یعنی تنها با یک کد نویسی دو خروجی هم برای اندروید و هم برای IOS بگیرید که در این صورت هم جایگاه شغلی خود را نیز محکم می‌کنید بسیاری از بهترین شرکت‌های طراحی سایت و سئو سایت وجود دارند که به دنبال افرادی هستند تا بر این فریمورک مسلط باشند.

فریمورک‌های طراحی اپلیکیشن

فریمورک‌های طراحی اپلیکیشن به دو صورت Flutter و React native وجود دارند که در میان برنامه نویسان بسیار محبوب می‌باشد فریم ورک flutter به دلیل جدید بودن و جا نیافتدن بیش‌تر توسعه دهندگان از React native استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است که معماری فنی flutter از Skia می‌باشد اما معماری فنی React native از Flux برخوردار است. زبان برنامه نویسی Flutter دارت می‌باشد اما در حالی که زبان برنامه نویسی React native جاوا اسکریپت است. هر دو فریمورک از کامپوننت‌های زیادی تشکیل شده‌‌اند که به افزایش سرعت توسعه برنامه شما بسیار کمک می‌کند. نمی‌توان گفت کدام نسبت به دیگری برتری دارد. به همین منظور هر کس با توجه به نیاز خود یکی از این فریمورک‌ها را انتخاب می‌کند.


طراحی سایت,بهینه سازی سایت به همراه طراحی وب سایت و طراحی پرتال تخصص شرکت طراحی نونگار است جهت اطلاع از تعرفه طراحی سایت با ما تماس بگیرید